Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Τυχερό-Προβατώνας...καθαρίζοντας τον ποδηλατόδρομο


Σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου 2011 μέλη της Green Team Τυχερού, συνεπείς στο ραντεβού μας, με αφετηρία το μουσείο, ξεκινήσαμε την εθελοντική υπηρεσία καθαριότητας του ποδηλατόδρομου Τυχερού-Προβατώνα.

Ο Γιώργος, ο Στέφανος, η Σοφία, η Γιάννα, η Βιβή, η Λίτσα, ο Κωνσταντίνος, η Βιργινία και μαζί μας τρεις μαθήτριες, η Μαρία, η Βίκυ και η Σύρμω. Τρεις ευχάριστες εκπλήξεις, τρία νέα μέλη της Green Team!

Δυστυχώς η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν χειρότερη της προσδοκώμενης. Πάνω από 15 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων του ποδηλατόδρομου αδειάσαμε στους πλησιέστερους κάδους του δήμου, γεγονός που επιβεβαιώνει την άσχημη νοοτροπία μας να πετάμε επιπόλαια τα σκουπίδια μας όπου βρούμε!

Μέσα στο λιοπύρι, περασμένες 11 κι όμως δε μας σταμάτησε τίποτα, παρά μόνο η έντονη και άγρια βλάστηση δεξιά κι αριστερά του δρόμου. Τόσο έντονη, που απαιτούσε πρώτα τη δημοτική παρέμβαση και μετά τη δική μας. Η Green Team πολύ σύντομα θα εφορμήσει στον ποδηλατόδρομο για να συνεχείσει και να ολοκληρώσει το έργο της, αφού πρώτα ζητήσει από τον δήμο Σουφλίου, να κόψει τα χόρτα δεξιά κι αριστερά του δρόμου, ώστε να γίνει δυνατή η πρόσβαση.

Εις το επανιδείν λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου